Life as an exchange student

Life is an adventure. Take risks

Längtan

Publicerad 2015-05-20 20:33:30 i Allmänt,

Just nu vet jag inte vad jag vill skriva om....
Dagar börjar närma sig tills skolavslutning och jag längtar tills jag får stå utanför Östervångsskolan och kastar en sista blicken och tänker '' Äntligen får jag lämna denna skola efter nio år med en massa upplevelser! Nu vänder jag mig om och går mot en nytt väg mot framtid.''.
Det är tre veckor kvar och jag har svårt att tro det! Idag har jag genomgått min sista prov i skolan och jag kommer inte behöva tänka mer på att plugga just nu och känslan är verkligen underbart..
Men längtan till USA är ännu större. Varje dag som går blir jag mer nervös och mer längtansfull. Det är ungefär två månader kvar tills jag åker dit men det känns som en evighet! Jag önskar verkligen att tiden kunde gå ännu snabbare just nu och jag får äntligen kasta en sista blicken på Danmark och planet lyfter mot USA...
Jag har inget speciellt att säga till er förutom att jag längtar sjukt mycket. Så, ha en trevlig onsdagskväll, antar jag.

Xoxo

Värdfamilj

Publicerad 2015-05-02 22:16:42 i Allmänt,

Hittils har jag berättat om en kort berättelse, hur man blir en utbytesstudent och mer.
I den första inlägg nämnde jag att jag blev antagen hos en värdfamilj som bor i Columbus, Ohio.
Ni är säkert nyfiken om vem de var eller hur ser de ut?
Min värdfamilj innehåller två döva föräldrar, Julie och Terry och de har en döv dotter, Tova som är 11 år gammal. Julie kommer från Ohio och Terry från Kanada. De träffades i Gallaudet och flera år senare flyttade de tillsammans till Ohio. De äger tre katter som tur var att jag älskar katter! Båda jobbar vid Ohio school for the deaf.
Det finns en familjbild av dem:
 
 
Imorgon är det 100 dagar kvar tills jag åker dit och bo hos dem. Så jag kan säga att jag längtar sjukt mycket tills avresan! 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela